139 X nothing but good, Park, Tilburg 2018

139 x Nothing But Good

Tentoonstelling 28.01 2018 – 11.03 2018

Park Wilhelminapark 53 – 5041 ED Tilburg

Aan deze tentoonstelling doen maar liefst 139 kunstenaars uit binnen- en buitenland mee. Ze laten een werk op papier zien van ongeveer A4-formaat, meestal speciaal vervaardigd voor de expositie.

De tentoonstelling is gebaseerd op het blog Nothing But Good, een initiatief van René Korten, Reinoud van Vught (beiden lid van de PARK-werkgroep) en Michael de Kok. Op het blog laten uitgenodigde kunstenaars van over heel de wereld zien dat ze in een traditie staan. Ze verbinden zich met een kunstenaar die niet meer leeft, maar die grote invloed had op hun kunstenaarschap. Niets dan goeds over de doden (Nothing but good should be said of the dead).

Naast de bijzondere werken die de deelnemende kunstenaars tonen, is van allen de blogbijdrage met de gekozen inspirator te zien. Bijzondere verbindingen door heel de hele kunstgeschiedenis worden zichtbaar, van de anonieme kunstenaars uit de grotten van Cantabrië tot Ellsworh Kelly. Dit is de tweede tentoonstelling in PARK gebaseerd op het blog.

De opening op zaterdag 27 januari om 16.00 uur wordt verricht door TEMKO, een avontuurlijk ensemble dat op unieke wijze muzikale stijlen combineert. Voorafgaand aan de opening geeft TEMKO vanaf 15.15 uur een kort concert. U bent van harte welkom.

Reacties zijn gesloten.